Pondělí 9. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím masem, restovanou slaninou, vařeným vejcem, krutony a parmezánem, bylinková bagetka | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřová kotleta v domácím bramboráku se salátem Coleslaw | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety po uhlířsku s vejcem, smetanou a slaninou, sýr Gran biraghi | 135 Kč |
Úterý 10. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Brokolicová s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pappardelle s vepřovou panenkou, liškami a smetanou, zdobené rukolou a parmezánem | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko zapečené s rajčaty a mozzarellou, dušená rýže, bazalková omáčka | 139 Kč |
MENU 2 | |
350g Bryndzové halušky s restovanou slaninou | 139 Kč |
Středa 11. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová s uzeným masem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, zkaramelizovanou cibulí, ledovým salátem, smaženými chipsy a pikantní majonézou | 199 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a brusinkovou majonézou | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Pečená krkovice se špekovovou kapustou, smaženou cibulkou a kynutým knedlíkem | 135 Kč |
Čtvrtek 12. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramborový krém s chlebovým chipsem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí supreme na šafránovém rizotu s rukolou, cherry rajčaty a parmezánem | 199 Kč |
MENU 1 | |
150g Mleté biftečky se sázeným vejcem, hořčičnou omáčkou a pečeným bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Pikantní kuřecí nudličky se zeleninou, smaženými hranolky a tatarskou omáčkou | 135 Kč |
Pátek 13. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem, smažená cibulka | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a zeleninovým salátem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Těstovinový salát se zeleninou, dresinkem ze zakysané smetany, strouhanou nivou a vařeným vejcem | 135 Kč |