Středa 24. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hráškový krém se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka filovaná na krémovém houbovém rizotu s italským sýrem Gran Biraghi | 169 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečená kuřecí křídla, bramborová kaše, okurkový salát | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Vepřová kotleta na grilu se sázeným vejcem, omáčkou demi glace a pečeným bramborem | 119 Kč |
Čtvrtek 25. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Uzená s bramborem a kroupami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Přírodní kuřecí kapsa plněná šunkou a kozím sýrem, bazalková omáčka se smetanou, smažené hranolky | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, ledovým salátem a rajčaty | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s restovanou anglickou slaninou | 119 Kč |
Pátek 26. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová polévka s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak, grilovaná zelenina, pepřová omáčka, americké brambory | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, znojemská okurka | 119 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
1ks 750g - 950g PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO v úpravě sous-vide, čerstvě strouhaný křen, hořčice, kozí roh, znojemská okurka, chléb | 235 Kč |
Vydáváme poze s sebou z výdejního okénka od 11 do 15 hodin.
Cena menu je uvedena včetně obalů.
Tel. 602 500 673
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Informace o výskytu konkrétních alergenů v pokrmu žádejte u obsluhy.