Pondělí 9. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka se slaninovou omáčkou a šťouchaným bramborem s cibulkou | 229 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí kung pao se zeleninou a arašidy s dušenou kari rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Řecký obědový salát s olivami, balkánským sýrem, červenou cibulí a rozpečenou bylinkovou bagetou | 139 Kč |
Úterý 10. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Mexická s kukuřicí, fazolemi a hovězím masem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger s mangovým chutney, ledovým salátem a rajčaty, smažené hranolky, pikantní majonéza | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta se sázeným vejcem, omáčkou demi glace a americkým bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
200g Kuřecí paličky na medu a chilli, dušená rýže, zeleninový salátek | 139 Kč |
Středa 11. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Cibulačka s bílým vínem a špekem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí prsíčko v úpravě sous vide na krémovém šafránovém rizotu s cherry rajčaty a rukolou | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí znojemská pečeně s kynutým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Hrachová kaše s grilovanou klobásou, smaženou cibulkou a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Čtvrtek 12. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zelná s bramborem a klobásou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Filírovaný steak z hovězí roštěné na čerstvých pappardellích s houbovou omáčkou | 229 Kč |
MENU 1 | |
150g Přírodní sekané biftečky s omáčkou z hrubozrnné hořčice, pečený brambor | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Pátek 13. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Telecí kýta na červeném víně s domácími perníkovými kroketami a lesním ovocem | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem a zeleninovým salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Francouzské brambory s uzeným masem, kyselý okurek | 139 Kč |