Pondělí 8. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hrstková s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka, filovaná na krémovém hráškovém rizotu s parmezánem a máslovou karotkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Kotleta v BBQ marinádě na grilu, sázené vejce, bramborové dukátky | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Úterý 9. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu s bramborovou kaší s máslem a rajčatovým salátem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Hrachová kaše s uzenou vepřovou krkovicí, smaženou cibulkou a kyselým okurkem, chléb | 119 Kč |
Středa 10. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Brokolicový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí líčka v úpravě sous vide s kořenovou zeleninou a bramborovo-karotkovým pyré | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou v domácím bramboráku | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Mleté masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinou | 119 Kč |
Čtvrtek 11. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Italská zeleninová Minestrone | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
120g Čerstvý losos na grilu se salátem Tzatziky a rozpečenou bylinkovou bagetou | 179 Kč |
MENU 1 | |
250g Řecká musaka s mletým masem, lilkem, rajčaty a bramborem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Kynuté borůvkové knedlíky s máslem, cukrem, polonézou a kysanou smetanou | 119 Kč |
Pátek 12. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami se šlehačkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažené rybí filé s bramborovou kaší s máslem a okurkovým salátem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s vejcem, smetanou, slaninou a italským sýrem | 119 Kč |