Pondělí 8. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Tomatová s bazalkou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Tortellini plněné mletým masem v parmezánové omáčce, zdobené rukolou a cherry rajčaty | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta zapečená s nivou a klobáskou, americké brambory, omáčka demi-glace | 129 Kč |
MENU 2 | |
220g Pečené kuřecí stehno s dušenou rýží a okurkovým salátem | 129 Kč |
Úterý 9. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medové kuřecí prsíčko na restované kukuřici s anglickou slaninou, pečené brambory Grenaille s máslem a petrželkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarkou | 129 Kč |
Středa 10. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Bramborový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na restovaných zelených fazolkách se slaninou, pepřovou omáčkou a šťouchaným bramborem s cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko v kari těstíčku s bramborovou kaší s máslem, zeleninový salátek | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Křenová omáčka s uzeným masem a domácím kynutým knedlíkem | 129 Kč |
Čtvrtek 11. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Fazolová s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z tuňáka žlutoploutvého s grilovanou zeleninou a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortilla s kuřecím masem, zeleninou, bylinkovým dipem a hranolky | 129 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem s máslem a naši tatarkou | 129 Kč |
Pátek 12. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Ruský boršč | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězí roštěné s dušenou rýží s petrželkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Špíz z vepřové krkovice s cibulí a paprikou, smaženými hranolky a česnekovou majonézou | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší a kyselým okurkem | 129 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
Od středy 10.11.2021 SVATOMARTINSKÉ HODOVÁNÍ V Potrefené huse Líšeň Rezervujte si stůl na tel. 602 500 673. Těšíme se na Vaši návštěvu. |