Pondělí 7. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka, restované zelené fazolky se slaninou, pepřová omáčka, šťouchaný brambor s cibulkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kebab se salátem Tzatziky a smaženými hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Selský zeleninový salát s kuřecími smaženkami, sázeným vejcem a pečenou bramborou | 119 Kč |
Úterý 8. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská s párkem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Club sandwich s kuřecím prsíčkem, slaninou, ledovým salátem a rajčaty, bylinkovým dipem a hranolky | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený Eidam s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Středa 9. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Květáková s muškátovým oříškem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí a rozpečeným chlebem s bylinkovým máslem | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko v kari těstíčku s bramborovou kaší s máslem, rajčatový salát | 119 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
Čtvrtek 10. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Tomatová s bazalkou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno s červeným zelím, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí soté se zeleninou, dušený rýže | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Francouzské zapečené brambory s uzeným masem, zeleninou a kyselou okurkou | 119 Kč |
Pátek 11. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím houskovým knedlíkem a brusinkami | 179 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurek | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Penne se špenátem, kuřecím masem a italským sýrem | 119 Kč |