Pondělí 14. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Mexická s hovězím masem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
130g Míchaný hovězí tatarský biftek s křupavými topinkami s česnekem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smaženými hranolky a tatarskou omáčkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Selský salát s kuřecími smaženkami, sázeným vejcem a pečenou bramborou | 129 Kč |
Úterý 15. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí supreme na šafránovém risotu s cherry rajčaty, rukolou a parmezánem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, slaninový chips, dijonská omáčka, pečené brambory | 129 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený Eidam s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Středa 16. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Frankfurtská s párkem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak na restovaných zelených fazolkách s anglickou slaninou, pepřovou omáčkou a pečenými Grenaillemi | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko zapečené se šunkou a hermelínem, smažené hranolky, omáčka demi glace | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Vařené hovězí s rajskou omáčkou a domácím kynutým knedlíkem | 129 Kč |
Čtvrtek 17. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hráškový krém s krutony | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitovaný hovězí pupek na kořenové zelenině a červeném víně, šťouchaný brambor s cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kung pao s dušenou kari rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 129 Kč |
Pátek 18. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s vejcem, houbami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
1/4 Pečená husa s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem, smažená cibulka | 249 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s vejcem, slaninou a smetanou, italský sýr | 129 Kč |