Pondělí 7. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Masové nudličky se zeleninou v lehce pikantní omáčce v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 159 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko zapečené s Nivou a klobáskou, hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Obědový listový salát s rajčaty, grilovanou paprikou, kuřecím stehenním masem a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Úterý 8. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská s párkem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Vepřová krkovice na grilu, dijonská omáčka, gratinované brambory se smetanou | 169 Kč |
MENU 1 | |
250g Špenátové Lasagne s kuřecím masem a Mozzarellou | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Smažené žampiony s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Středa 9. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Mrkvový krém s krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na restovaných zelených fazolkách se slaninou, americké brambory, omáčka demi glace | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Tortila s kuřecím masem, zeleninou a bylinkovým dresinkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Kynuté borůvkové knedlíky s polonézou, máslem a zakysanou smetanou | 119 Kč |
Čtvrtek 10. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Pórková s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Pečené vepřové koleno (vykoštěné) se špekovou kapustou a bramborovým knedlíkem, smažená cibulka | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Sekaný karbenátek, pečené brambory, silná omáčka, zelný salát s koprem | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Srbské vepřové rizoto se zeleninou, sýrem Eidam a kyselou okurkou | 119 Kč |
Pátek 11. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Uzená s kroupami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami se šlehačkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko v kari těstíčku, bramborová kaše, okurkový salát | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Pečená vepřová kýta, smetanová omáčka s houbami a pórkem, šťouchaný brambor | 119 Kč |