Pondělí 7. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Čočková s uzeninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Telecí závitek se špenátem a slaninou, silnou omáčkou, šťouchaným bramborem s cibulkou a česnekovou majonézou | 209 Kč |
MENU 1 | |
200g Kuřecí stehno na paprice s těstovinou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s restovanou slaninou | 139 Kč |
Úterý 8. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak na Gnocchi s liškami, smetanou a parmezánem | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou a dušenou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vařenými vejci a bramborem | 139 Kč |
Středa 9. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Brokolicový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní guláš s domácím bramborovým knedlíkem a červenou cibulí | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Quesadilla s kuřecím masem, cheddarem a čerstvou zeleninou, omáčka sweet chilli, zakysaná smetana | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené palačinky s tvarohem, rozinkami a cukrem, malinová omáčka | 139 Kč |
Čtvrtek 10. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Cibulová s vínem a špekem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, bramborové pyré | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Mleté biftečky s hořčičnou omáčkou a pečeným bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Salát s pečenými kuřecími křídly v BBQ marinádě a rozpečeným toustem | 139 Kč |
Pátek 11. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou a cibulovým karamelem, smažené hranolky, pikantní majonéza | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, kyselý okurek | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špenátové lasagne s kuřecím masem | 139 Kč |