Pondělí 6. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Mexická s fazolemi a kukuřicí | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kachní prsíčko na listovém salátu se sezamovým semínkem, macerovanou hruškou a rozpečenou bylinkovou bagetou | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu se sázeným vejcem, silnou omáčkou a americkým bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety aglio olio s česnekem, chilli a italským sýrem | 135 Kč |
Úterý 7. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Boršč | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Mix gril z hovězí roštěné a vepřové panenky s kukuřičným klasem, česnekovou majonézou a pečeným bramborem, zeleninový salátek | 199 Kč |
MENU 1 | |
300g Gnocchi s rajčatovou polpou, cuketou a filírovaným kuřecím prsíčkem, parmezánem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Drůbeží rizoto se zeleninou, strouhaným eidamem a kyselým okurkem | 139 Kč |
Středa 8. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Tomatová s bazalkou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický hovězí roastbeef s křenovou remuládou, smaženými hranolky a zeleninovým salátkem | 199 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí soté se zeleninou, smetanou a bulgurem | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Čtvrtek 9. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Špenátová s vejcem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží | 189 Kč |
MENU 1 | |
300g Špagety s boloňským ragů z hovězího masa, kořenové zeleniny a drcených rajčat, italský sýr | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Drůbeží játra na cibulce a portském víně, pečené brambory | 139 Kč |
Pátek 10. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem, brusinkami a šlehačkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem, mrkvový salát s jablečným pyré | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou, vařeným vejcem, červenou cibulí a dresinkem ze zakysané smetany | 139 Kč |