Pondělí 6. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Uzený vývar s masem, kroupami a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Pečený pstruh na másle s holandskou omáčkou, zámeckým bramborem a zeleninovým salátkem | 229 Kč |
MENU 1 | |
300g Strapačky se zelím a slaninou | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Hamburská vepřová plec s houskovým knedlíkem | 139 Kč |
Úterý 7. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Žampiónový krém | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí stroganov s okurkou a žampiony, divoká rýže | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s omáčkou z modrého sýra, smaženými hranolky a zeleninovým salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Srbské rizoto s vepřovým masem, zeleninou, strouhaným eidamem a kyselým okurkem | 139 Kč |
Středa 8. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrstková s uzeninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová žebra s nakládanou zeleninou, křenem, hořčicí a čerstvým chlebem | 229 Kč |
MENU 1 | |
150g Pečená jitrnice s bílým kysaným zelím, smaženou cibulkou a vařeným bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Přírodní krůtí prsíčko s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 139 Kč |
Čtvrtek 9. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím masem, vařeným vejcem, restovanou slaninou, parmezánem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Drůbeží játra na cibulce s dušenou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Vepřová kotleta v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 139 Kč |
Pátek 10. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, šťouchaný brambor | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety Aglio olio s chilli, česnekem, olivovým olejem a italským sýrem | 139 Kč |