Pondělí 6. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Květákový krém s muškátovým oříškem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roastbeef na salátu Waldorf s jablky, celerem a majonézou s kysanou smetanou, rozpečený toust | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový špíz se silnou omáčkou, pečeným bramborem a česnekovou majonézou | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s restovanou anglickou slaninou | 129 Kč |
Úterý 7. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská s párkem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na gnocchi se smetanou, houbami a parmezánem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko na grilované zelenině, máslový kuskus | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Vařené hovězí s rajskou omáčkou a těstovinou | 129 Kč |
Středa 8. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Pórková s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pupek na červeném víně a kořenové zelenině se šťouchaným bramborem s cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortilla s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, smažené hranolky | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Smažený sýrový špíz s klobásou, vařené brambory, domácí tatarka | 129 Kč |
Čtvrtek 9. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Steak z vepřové kotlety s kostí, americký brambor, pepřová omáčka, zeleninový salát | 195 Kč |
MENU 1 | |
300g Řecká musaka s mletým masem, lilkem, bramborem a loupanými rajčaty | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené rybí filé s vařeným bramborem a rajčatovým salátem | 129 Kč |
Pátek 10. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s vejcem, houbami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno s červeným zelím, smaženou cibulkou a bramborovým knedlíkem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem, kyselý okurek | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Ravioli plněné mletým masem v sýrové omáčce, zdobené rukolou | 129 Kč |