Pondělí 5. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Špenátová s vejcem a krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roštěná na grilu, sázené vejce, kukuřičný klas, pečené brambory a bbq omáčka | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko zapečené s Mozzarellou a rajčaty, bazalková omáčka, máslový kuskus | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený sýrový špíz s klobásou, hranolky a koktejlovou omáčkou | 139 Kč |
Úterý 6. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninová Minestrone | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí řízek Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborová kaše s máslem, rajčatový salát s červenou cibulí | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí znojemská pečeně s dušenou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Uzené vepřové v pivním těstíčku s vařeným bramborem a česnekovou majonézou | 139 Kč |
Středa 7. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česneková s vejcem a bramborem, opečený chléb | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Steak z vepřové krkovice s houbovou omáčkou se smetanou a bramborovými resty s česnekem a kmínem | 199 Kč |
MENU 1 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem, silnou omáčkou a zelným salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Kuřecí rizoto se zeleninou a strouhaným sýrem, kyselý okurek | 139 Kč |
Čtvrtek 8. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrachová s uzeným masem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
120g Čerstvý losos na grilu, bramborové gnocchi se smetanovým špenátem | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Chilli con carne z hovězího masa, drcených rajčat, fazolí a kukuřice s dušenou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, kyselý okurek | 139 Kč |
Pátek 9. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Klasický španělský ptáček z hovězího masa v silném cibulovém základu podávaný s dušenou rýží | 190 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší s máslem a okurkovým salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s boloňskou omáčkou a italským sýrem Gran biraghi | 139 Kč |