Pondělí 5. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Drůbeží vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím masem, vařeným vejcem, restovanou slaninou, parmezánem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, houbová omáčka, americké brambory | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Domácí uzená plec na hrachové kaši s cibulkou, čerstvý chléb | 139 Kč |
Úterý 6. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Tomatová s rýží | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Steak z vepřové krkovice s cibulovo-hořčičnou krustou, mačkaným bramborem s máslem a silnou omáčkou | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko v parmazánovém těstíčku, vařený brambor, zeleninový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
250g Listový salát s tuňákem, rajčaty, vejcem a červenou cibulí, rozpečený toust | 139 Kč |
Středa 7. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrachová s chlebovým chipsem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s trhaným hovězím masem, cheddarovou omáčkou a smaženými steakovými hranolky | 225 Kč |
MENU 1 | |
240g Pečená kuřecí čtvrtka s dušenou rýží a mrkvovým salátem | 139 Kč |
MENU 2 | |
200g Kynuté borůvkové knedlíky s polonézou a máslem, zakysaná smetana | 139 Kč |
Čtvrtek 8. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Mrkvový krém se zázvorem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka sous vide se švestkovou omáčkou a pečenými bramborovými plátky | 219 Kč |
MENU 1 | |
300g Penne s kuřecím masem a omáčkou z modrého sýra | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené rybí filé s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou | 139 Kč |
Pátek 9. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z hovězí roštěné na grilované zelenině, pepřová omáčka, česneková bageta | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s boloňským ragů z hovězího masa a zeleniny, hoblinky parmezánu | 139 Kč |