Pondělí 12. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Žampionový krém | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
240g Kuřecí supreme na hráškovém rizotu s cherry rajčaty, rukolou a parmezánem | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Masové nudličky se zeleninou, smažené hranolky, domácí tatarská omáčka | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Čevabčiči s červenou cibulí, kečupem a hořčicí, opékaný brambor | 139 Kč |
Úterý 13. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z tuňáka žlutoploutvého na smetanovém pórku, bylinkový kuskus | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortilla s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, smažené hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Drůbeží játra na cibulce s dušenou rýží | 139 Kč |
Středa 14. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Pórková s vejcem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová žebra s nakládanou zeleninou, křenem, hořčicí a čerstvým chlebem | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko se šunkou a sýrem, vařeným bramborem a čerstvou zeleninou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Gnocchi s tomatovou polpou, cuketou a Mozzarellou | 139 Kč |
Čtvrtek 15. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Květákový krém s muškátem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak na restovaných zelených fazolkách, americké brambory, omáčka z dijonské hořčice | 229 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový gyros na pšeničných nudlích s pórkem, paprikou a červenou cibulí | 139 Kč |
MENU 2 | |
250g Pečená kuřecí křídla s mačkaným bramborem a zeleninovým salátkem | 139 Kč |
Pátek 16. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová s párkem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní chilli guláš s kynutým knedlíkem, cibulí a kozím rohem | 189 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Staročeská cmunda po kaplicku - domácí bramborák, vepřové uzené a bílé kysané zelí | 139 Kč |