Pondělí 4. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová s klobásou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Club sandwich s kuřecím prsíčkem, slaninou, cheddarem, rajčaty a ledovým salátem, smažené hranolky, domácí tatarská omáčka | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Čočka na kyselo s klobásou, vejcem, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Úterý 5. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z hovězí roštěné filovaný na listovém salátu s rajčaty a zelenými fazolkami, rozpečená česneková bagetka | 205 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko na grilované zelenině, máslový kuskus | 139 Kč |
Středa 6. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril (hovězí roštěná, vepřová panenka, kuřecí prsíčka), restovaná kukuřice s anglickou slaninou, pečená brambora s česnekovým dipem | 205 Kč |
MENU 1 | |
150g Čevabčiči na šopském salátu s balkánským sýrem, domácí pečivo | 139 Kč |
Čtvrtek 7. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Valašská kyselice | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí řízek Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborovou kaší s máslem a rajčatovým salátem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kung pao s dušenou kari rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 139 Kč |
Pátek 8. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Frankfurtská s párkem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Tagliatelle s vepřovou panenkou v úpravě sous vide, grilovanou cuketou, baby karotkou a cherry rajčaty, italský sýr Gran biraghi | 205 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Mexický salát s kukuřicí, rajčaty, kuřecím masem, zakysanou smetanou, sweet chilli omáčkou a pečenou tortilou | 139 Kč |