Pondělí 31. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pečeně se šípkovou omáčkou, brusinkami a domácím kynutým knedlíkem | 179 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečené kuřecí paličky na medu a chilli, bramborová kaše, listový salát s rajčaty | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Míchaný obědový salát s Mozzarellou v anglické slanině, rozpečený toust | 119 Kč |
Úterý 1. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Bramborová s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka na Gnocchi s houbami a smetanou, italský sýr Gran Biraghi | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko na restovaných pšeničných nudlích se zeleninou a kari omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Hrachová kaše s klobásou, smaženou cibulkou, kyselou okurkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Středa 2. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hrstková se zeleninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Caesar burger s kuřecím prsíčkem, salátem s Caesar dresinkem, slaninou, hranolky a tatarskou omáčkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta z grilu s omáčkou z modrého sýra, americké brambory | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Kynuté borůvkové knedlíky s polonézou, máslem a zakysanou smetanou | 119 Kč |
Čtvrtek 3. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s bramborem a uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
140g Okoun mořský na grilu, vařené brambory s máslem a petrželkou, hlávkový salát | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s trhaným vepřovým masem v BBQ omáčce, ledovým salátem a rajčaty, smažené hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé kysané zelí, smažená cibulka | 119 Kč |
Pátek 4. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninová krémová s krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní guláš s červenou cibulí a domácími bramboráčky | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovu kaší s máslem a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Vepřové srbské rizoto se zeleninou a sýrem Eidam, okurek | 119 Kč |