Pondělí 31. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roštěná na grilu s restovanou klobásou, strouhaným křenem, americkým bramborem a česnekovou majonézou | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prso v sezamu, bylinková omáčka, máslový kuskus | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Penne s tomatovou polpou, cuketou a italským sýrem Gran biraghi | 139 Kč |
Úterý 1. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kapustová se špekem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra s nakládanou zeleninou, uzenou majonézou a čerstvým chlebem | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Rybí filé na másle a čerstvých bylinkách s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou | 139 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený sýr s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Středa 2. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninová Minestrone | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka se slaninovým chipsem, hráškovým luskem a bramborovo-karotkovým pyré | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a kynutým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Čočka na kyselo s grilovanou klobásou, sázeným vejcem, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Čtvrtek 3. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zelná s klobásou a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Klasický španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smaženými hranolky a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené brambory s uzeným masem, zeleninou a kyselým okurkem | 139 Kč |
Pátek 4. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril z hovězí roštěné, vepřové panenky a kuřecích prsíček s pepřovou omáčkou, pečeným bramborem a zeleninovým salátkem | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek v corn flakes strouhance s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Vepřový gyros s hranolky a salátem Tzatziky | 139 Kč |