Pondělí 31. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Brokolicový krém s krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roštěná a kuřecí prsíčko na grilu, tymiánové demi-glace, pečená zelenina s bramborem | 195 Kč |
MENU 1 | |
220g Pečené kuřecí stehno na šouletu, zeleninový salátek | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Těstovinový salát s vepřovou šunkou, vařeným vejcem, zeleninou a zakysanou smetanou s bylinkami | 129 Kč |
Úterý 1. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrachová s uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Uzená vepřová žebra s nakládanou zeleninou, čerstvým chlebem a zauzenou majonézou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčka zapečená s rajčaty a Mozzarellou, máslový kuskus | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený karbanátek s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 129 Kč |
Středa 2. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Tagliatelle se smetanovou omáčkou z lišek a pomalu pečenou vepřovou panenkou, italský sýr | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hamburská vepřová kýta s domácím houskovým knedlíkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
250g Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a cukrem | 129 Kč |
Čtvrtek 3. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Stroganov z hovězí roštěné s dušenou rýží s petrželkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko na grilu, omáčka z modrého sýra, smažené hranolky | 129 Kč |
MENU 2 | |
200g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé sudové zelí, smažená cibulka | 129 Kč |
Pátek 4. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, zkaramelizovanou cibulí, smaženými hranolky a pikantní majonézou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Obědový řecký salát s balkánským sýrem, olivami a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 129 Kč |