Pondělí 3. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninový krém | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak na grilu s pepřovou omáčkou se smetanou a šťouchaným bramborem s jarní cibulkou | 219 Kč |
MENU 1 | |
200g Kuřecí stehno na kari s dušenou rýží a čerstvou zeleninou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Selský obědový salát s kuřecími smaženkami, sázeným vejcem a pečenou bramborou | 139 Kč |
Úterý 4. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, smaženými hranolky a česnekovou majonézou | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí roláda plněná zeleninovou fáší s bramborovou kaší s máslem a okurkovým salátem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Segedínský guláš z vepřové plece s kynutým knedlíkem | 139 Kč |
Středa 5. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Dýňová se zázvorem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí a čerstvým chlebem | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko zapečené s rajčaty a Mozzarellou, máslový kuskus | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Řecká musaka s mletým hovězím masem, lilkem, bramborem a drcenými rajčaty | 139 Kč |
Čtvrtek 6. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česnečka s vejcem, bramborem a opečeným chlebem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitovaný hovězí pupek na kořenové zelenině s červeným vínem, dýňové pyré | 219 Kč |
MENU 1 | |
300g Smažená kuřecí křídla s vařeným bramborem a zeleninovým salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Strapačky s bílým kysaným zelím a restovanou anglickou slaninou | 139 Kč |
Pátek 7. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na gnocchi se smetanou, liškami, rukolou a parmezánem | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta v bramboráku s domácí čalamádou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty, bazalkovým pestem a italským sýrem | 139 Kč |