Pondělí 29. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Tomatová s bazalkou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pečeně se šípkovou omáčkou, brusinkami a kynutým knedlíkem | 199 Kč |
MENU 1 | |
200g Kuřecí paličky pečené na tymiánu a pomerančích, bramborová kaše s máslem, ledový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Těstovinový salát s tuňákem, vařeným vejcem, zeleninou a dresinkem ze zakysané smetany | 139 Kč |
Úterý 30. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Uzená s kroupami a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Stroganov z vepřové panenky s žampiony, okurkou a smetanou, dušená rýže s petrželkou | 199 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový gyros na pšeničných nudlích s pórkem, paprikou a červenou cibulí | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Hrachová kaše s grilovanou klobásou, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Středa 31. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Pórková s vejcem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Caesar burger s kuřecím prsíčkem, slaninou, salátem, parmezánem, smaženými hranolky a domácí tatarkou | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu s omáčkou z modrého sýra, americké brambory | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Bramborový guláš s klobásou a rozpečeným chlebem s česnekovým máslem | 139 Kč |
Čtvrtek 1. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický hovězí roastbeef s křenovou remuládou, smaženými hranolky a rajčatovým salátem s červenou cibulí | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a cukrem | 139 Kč |
Pátek 2. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová s uzeninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril z hovězí roštěné a kuřecích prsíček, pepřová omáčka, pečené brambory Grenaille, ledový salátek s rajčaty | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko v jogurtu a šalvěji, omáčka demi glace, máslový kuskus, čerstvá zelenina | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 139 Kč |