Pondělí 29. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Mexická pikantní polévka s hovězím masem a červenou fazolí | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka pečená při nízké teplotě, restované zelené fazolky s anglickou slaninou, pepřová omáčka, americké brambory | 169 Kč |
MENU 1 | |
220g Pečená kuřecí křídla s vařeným bramborem s máslem, okurkový salát | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety Aglio olio s feferonkou, česnekem, olivovým olejem a italským sýrem | 119 Kč |
Úterý 30. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Pórková s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitovaný hovězí pupek s omáčkou z kořenové zeleniny a červeného vína, šťouchaný brambor s cibulkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí stehenní steak na grilu, omáčka z modrého sýra, smažené hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s restovanou anglickou slaninou | 119 Kč |
Středa 31. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská s bramborem a párkem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pečené vepřové koleno (vykoštěné), špeková kapusta, bramborový knedlík, smažená cibulka | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí Kung-Pao s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Klasický bramborový guláš s klobásou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Čtvrtek 1. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátový krém s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický hovězí roastbeef s křenovou remuládou, listovým salátem s rajčaty a smaženými hranolky | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřové výpečky se špenátem, vařeným bramborem a smaženou cibulí | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Kuřecí prsíčko v kari těstíčku s bramborovou kaší s máslem, zeleninový salátek | 119 Kč |
Pátek 2. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Poctivá bramboračka s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu se sýrem a šunkou, bramborová kaše s máslem, rajčatový salát | 169 Kč |
MENU 1 | |
150g Smažené žampiony s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |