Pondělí 5. 7. | |
---|---|
Státní svátek - restaurace uzavřena |
Úterý 6. 7. | |
---|---|
Státní svátek - restaurace uzavřena |
Středa 7. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril z hovězí roštěné, vepřové panenky a kuřecích prsíček, pepřová omáčka, hranolky a česneková majonéza | 179 Kč |
MENU 2 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 119 Kč |
MENU 3 | |
300g Obědový listový salát s rajčaty, okurkou, grilovaným hermelínem a medovo-hořčičnou zálivkou, rozpečený toust | 119 Kč |
Čtvrtek 8. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Čočková s klobáskou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí, BBQ omáčkou a rozpečeným chlebem | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Uzená vepřová krkovice s bramborovou kaší s máslem a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Drůbeží játra na cibulce a slanině s dušenou rýží s petrželkou | 119 Kč |
Pátek 9. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská s párkem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní guláš s červenou cibulí a domácím bramborovým knedlíkem | 179 Kč |
MENU 1 | |
220g Pečené kuřecí stehno s dušenou rýží a okurkovým salátem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s restovanou anglickou slaninou | 119 Kč |