Pondělí 28. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrachová s uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
240g Králičí stehno na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smaženými hranolky a tatarskou omáčkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Penne se špenátem, smetanou, kuřecím masem a italským sýrem | 129 Kč |
Úterý 29. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Tomatová s bazalkou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Listové saláty s rozpečeným kozím sýrem, červenou řepou, karotkou a medovo-hořčičným dresinkem, bylinková bagetka | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí znojemská pečeně s dušenou rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Kuřecí kebab se salátem Tzatziky a hranolky | 129 Kč |
Středa 30. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka se švestkovou omáčkou a mačkaným bramborem s máslem a cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko zapečené s rajčaty a Mozzarellou, máslový kuskus | 129 Kč |
MENU 2 | |
100g Variace smažených sýrů (eidam, niva) s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Čtvrtek 31. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hráškový krém s krutony | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Přírodní kuřecí kapsa plněná sušenými rajčaty a prosciuttem, bramborový gratin se smetanou a italským sýrem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Mexický vepřový guláš s fazolemi, kukuřicí a dušenou rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Krůtí prso filované na houbovém rizotu s rukolou a parmezánem | 129 Kč |
Pátek 1. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Klasický španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží s petrželkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Cmunda po kaplicku s uzenou krkovicí a kysaným zelím | 129 Kč |