Pondělí 28. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Jarní zeleninová | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka, filovaná na krémovém hráškovém rizotu s karotkou a italským sýrem | 195 Kč |
MENU 1 | |
220g Kuřecí paličky pečené na medu a pomerančích, dušená jasmínová rýže | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené žampiony s vařeným bramborem s máslem, domácí tatarská omáčka | 129 Kč |
Úterý 1. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mexická hovězí roštěná na lehce pikantních fazolích s cibulí a drcenými rajčaty, opékané brambory | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, restovaný kukuřičný klas, americké brambory a BBQ omáčka | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Smažený sýrový špíz s klobásou, hranolky a koktejlovou omáčkou | 129 Kč |
Středa 2. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Krémová česnečka s chlebovým krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril z vepřové panenky, hovězí roštěné a kuřecích prsíček, pepřová omáčka, bramborové dukátky a zeleninový salát | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko se šunkou a sýrem, smažené hranolky, omáčka demi glace | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Listový salát s rajčaty, červenou cibulí, vařeným vejcem, tuňákem a rozpečeným toustem | 129 Kč |
Čtvrtek 3. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kapustová se špekem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Filet z okouna nilského na čerstvé brokolici, pažitková omáčka se smetanou, zeleninový bulgur | 195 Kč |
MENU 1 | |
300g Špenátové lasagne s kuřecím masem a parmezánem | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Frankfurtská hovězí pečeně s dušenou rýží | 129 Kč |
Pátek 4. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Selečí roláda se šťouchaným bramborem s cibulkou, pečeným česnekem a tymiánovou omáčkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s kuřecími stripsy, zeleninou a jogurtovým dresinkem s bylinkami | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Francouzské brambory s uzeným masem, zeleninou a kyselým okurkem | 129 Kč |