Pondělí 26. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Mexická s fazolemi a chilli | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím masem, slaninou, vařeným vejcem, krutony, parmezánem a bylinkovou bagetou | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta se sázeným vejcem, pepřovou omáčkou a americkým bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Úterý 27. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Tomatová s bazalkou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou jasmínovou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s bílým kysaným zelím a cibulkou | 139 Kč |
Středa 28. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Žampionový krém | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně se šťouchaným bramborem s cibulkou | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí steak s nivovou omáčkou a smaženými hranolkami | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Čočka na kyselo s opečenou klobásou, sázeným vejcem a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Čtvrtek 29. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrášková s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger s cheddarem, cibulovým karamelem, steakovými hranolky a pikatní majonézou | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Mleté masové koule s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Kynuté borůvkové knedlíky s polonézou, máslem a zakysanou smetanou | 139 Kč |
Pátek 30. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
1ks Konfitované kachní stehno s červeným zelím, smaženou cibulkou a domácím bramborovým knedlíkem | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí řízek smažený v corn-flakes strouhance s bramborovou kaší a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety po uhlířsku se slaninou, vejcem, smetanou a sýrem Grana | 139 Kč |