Pondělí 26. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hráškový krém se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roštěná na grilu se sázeným vejcem, klobásou a křenem, pečené brambory, pepřová omáčka | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko zapečené s Mozzarellou a rajčaty, smetanová omáčka s bazalkou, máslový kuskus | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Obědový listový salát s rajčaty, pečenými BBQ křídélky a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Úterý 27. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Fazolová s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril z vepřové panenky, kuřecích prsíček a hovězí roštěné, omáčka demi glace, americké brambory, listový salát s rajčaty | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí soté se zeleninou a smetanou, hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Srbské vepřové rizoto se zeleninou, strouhaným sýrem Eidam a kyselou okurkou | 119 Kč |
Středa 28. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Filet z lososa na grilu, restovaná zelenina, rozpečená bylinková bageta | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách a kmínu, dušená rýže | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Boloňské Lasagne s hovězím masem, kořenovou zeleninou a sýrem Mozzarella | 119 Kč |
Čtvrtek 29. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninová polévka | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitované kachní stehno, červené zelí, smažená cibulka, bramborový knedlík | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros se salátem Tzatziky, smažené hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem | 119 Kč |
Pátek 30. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, zkaramelizovanou cibulí a ledovým salátem, hranolky a česneková majonéza | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem, kyselá okurka | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety Aglio olio s česnekem, feferonkou, olivovým olejem a parmezánem | 119 Kč |