Pondělí 25. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Telecí závitek s prosciuttem, sušenými rajčaty a sýrem Mozzarella, omáčkou demi-glace a bramborovým gratinem s bylinkami a smetanou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smažené hranolky, domácí tatarka | 129 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
Úterý 26. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátová s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g "Porthaus" smažený řízek z hovězí roštěné ochucený česnekem, bramborová kaše s máslem, kyselý okurek | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený Eidam s hranolky a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Středa 27. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Česnečka s vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak s grilovanou zeleninou, pepřovou omáčkou a americkým bramborem | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem a zelným salátem s mrkví | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené palačinky s tvarohem, rozinkami a malinovou omáčkou | 119 Kč |
Čtvrtek 28. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem, šťouchaným bramborem a rajčatovým salátem s červenou cibulí | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kebab s pečeným bramborem a salátem Tzatziky | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Řecká musaka s hovězím masem, drcenými rajčaty, lilkem a bramborem | 129 Kč |
Pátek 29. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s vejcem, houbami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami se šlehačkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Penne s loupanými rajčaty, cuketou, olivami, kuřecím masem a italským sýrem | 129 Kč |