Pondělí 24. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí řízek Cordon bleu v Corn flakes, šťouchaný brambor s cibulkou, rajčatový salát | 169 Kč |
MENU 1 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem, znojemská okurka | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Listový salát s rajčaty, červenou řepou, grilovaným hermelínem, medovým dresinkem a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Úterý 25. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
130g Losos pečený na másle, bílý a zelený chřest, holandská omáčka, vařené zámecké brambůrky | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
220g Pečené kuřecí stehno s dušenou rýží a okurkovým salátem | 119 Kč |
Středa 26. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Pórková s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na restovaných zelených fazolkách se slaninou, americké brambory, omáčka demi glace | 169 Kč |
MENU 1 | |
150g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Uzená vepřová krkovice s bramborovou kaší s máslem a znojemskou okurkou | 119 Kč |
Čtvrtek 27. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Uzená s kroupami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
250g Konfitované králičí stehýnko se špekem a bramborovo-karotkovým pyré | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Chilli con carne z hovězího masa, červených fazolí a loupaných rajčat, čerstvý chléb | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Špenátové Lasagne s kuřecím masem | 119 Kč |
Pátek 28. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Chřestový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
130g Míchaný hovězí tatarský biftek s křupavými topinkami a česnekem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek (kotleta), bramborová kaše, okurek | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Kuřecí Kung-pao s dušenou kari rýží | 119 Kč |