Pondělí 24. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Rajčatová s bazalkou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
250g Konfitované králičí stehýnko, bramborovo-karotkové pyré, pečený česnek | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko na restované kukuřici s lilkem a cuketou, máslový kuskus | 129 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený hermelín s hranolky a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Úterý 25. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kapustová se špekem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí řízek "Porthaus" s bramborovým salátem s majonézou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, sázené vejce, silná omáčka, šťouchané brambory s cibulkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Míchaný zeleninový salát s pečenými kuřecími křídly a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 129 Kč |
Středa 26. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Uzená s kroupami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně, batátové pyré | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kebab se salátem Tzatziky a pečeným bramborem | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Pšeničná tortilla se zeleninou a trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, smažené hranolky | 129 Kč |
Čtvrtek 27. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Pórková s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
240g Pstruh na másle s pažitkovou omáčkou a vařeným zámeckým bramborem | 195 Kč |
MENU 1 | |
300g Lasagne se smetanovým špenátem a kuřecím masem | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Hrachová kaše s uzeným masem, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 129 Kč |
Pátek 28. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s vejcem, houbami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní chilli guláš s červenou cibulí, beraním rohem a domácím kynutým knedlíkem | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek v corn-flakes strouhance, bramborová kaše s máslem, kyselý okurek | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Masové nudličky se zeleninou v bramboráku, domácí čalamáda | 129 Kč |