| Pondělí 24. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Rajčatová s bazalkou | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 250g Konfitované králičí stehýnko, bramborovo-karotkové pyré, pečený česnek | 195 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Přírodní kuřecí prsíčko na restované kukuřici s lilkem a cuketou, máslový kuskus | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 100g Smažený hermelín s hranolky a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
| Úterý 25. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Kapustová se špekem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Hovězí řízek "Porthaus" s bramborovým salátem s majonézou | 195 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Vepřová kotleta na grilu, sázené vejce, silná omáčka, šťouchané brambory s cibulkou | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 300g Míchaný zeleninový salát s pečenými kuřecími křídly a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 129 Kč |
| Středa 26. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Uzená s kroupami a bramborem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Pomalu pečená hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně, batátové pyré | 195 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Kuřecí kebab se salátem Tzatziky a pečeným bramborem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Pšeničná tortilla se zeleninou a trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, smažené hranolky | 129 Kč |
| Čtvrtek 27. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Pórková s vejcem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 240g Pstruh na másle s pažitkovou omáčkou a vařeným zámeckým bramborem | 195 Kč |
| MENU 1 | |
| 300g Lasagne se smetanovým špenátem a kuřecím masem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Hrachová kaše s uzeným masem, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 129 Kč |
| Pátek 28. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Kulajda s vejcem, houbami a bramborem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Hovězí pivní chilli guláš s červenou cibulí, beraním rohem a domácím kynutým knedlíkem | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Smažený kuřecí řízek v corn-flakes strouhance, bramborová kaše s máslem, kyselý okurek | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Masové nudličky se zeleninou v bramboráku, domácí čalamáda | 129 Kč |
