Pondělí 23. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátová s vejcem a krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený hovězí řízek s česnekem "Porthaus" s bramborovou kaší s máslem a rajčatovým salátem s červenou cibulí | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko se smetanovou omáčkou s pažitkou, máslový kuskus | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s restovanou anglickou slaninou | 119 Kč |
Úterý 24. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Mexická s hovězím masem, fazolemi a kukuřicí | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na čerstvých těstovinách Pappardelle s liškami, smetanou a hoblinkami Parmezánu | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Segedínský guláš z vepřové plece s domácím kynutým knedlíkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekaná pečeně s vařeným bramborem s máslem, silnou omáčkou a kyselým okurkem | 119 Kč |
Středa 25. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí řízek Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborovou kaší s máslem a okurkovým salátem | 189 Kč |
MENU 1 | |
250g Rizoto s králičím masem, zeleninou, sýrem Eidam a kyselým okurkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Uzené vepřové s hrachovou kaší a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Čtvrtek 26. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Pečená vepřová žebírka s BBQ omáčkou, hořčicí, nakládanou zeleninou a rozpečeným chlebem s bylinkovým máslem | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s kuřecím masem, rajčaty, ledovým salátem, dipem ze zakysané smetany a hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené rybí filé s vařeným bramborem s máslem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Pátek 27. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Poctivá bramboračka s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Salát Caesar s kuřecím prsíčkem, vařeným vejcem a rozpečenou bylinkovou bagetou | 189 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
220g Kuřecí stehno na paprice s těstovinou | 119 Kč |