Pondělí 23. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na Gnocchi se smetanovým špenátem, parmezán | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s omáčkou z modrého sýra, hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené rybí filé, bramborová kaše s máslem, rajčatový salát | 119 Kč |
Úterý 24. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninová polévka | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí a čerstvým chlebem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130 Hovězí znojemská pečeně s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Uzené s hrachovou kaší, kyselou okurkou a smaženou cibulkou, chléb | 119 Kč |
Středa 25. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborová kaše s máslem, okurkový salát | 169 Kč |
MENU 1 | |
250g Halušky s bryndzou a restovanou anglickou slaninou | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Drůbeží játra na cibulce s dušenou rýží | 119 Kč |
Čtvrtek 26. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Bramboračka s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pečený špíz z vepřového a kuřecího masa s paprikou a slaninou, americké brambory, česneková majonéza | 169 Kč |
MENU 1 | |
250g Boloňské lasagne s hovězím masem a sýrem Mozzarella | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Smažená kuřecí křídla s bramborovou kaší a kyselou okurkou | 119 Kč |
Pátek 27. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Drůbeží vývar s nudlemi a zeleninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno s červeným zelím, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený Eidam s hranolky a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety Aglio olio s česnekem, feferonkou a italským sýrem | 119 Kč |