Pondělí 30. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Mexická s fazolemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka na gnocchi se šafránovou omáčkou, rukolou a parmezánem | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Vařené hovězí s rajskou omáčkou a kynutým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené těstoviny s uzeným masem a domácí čalamádou | 139 Kč |
Úterý 31. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Drůbeží vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril z hovězí roštěné, vepřové panenky a kuřecích prsíček na restované kukuřici s anglickou slaninou, pečené brambory Grenaille, česneková majonéza | 229 Kč |
MENU 1 | |
200g Kuřecí stehno na paprice s těstovinou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem | 139 Kč |
Středa 1. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hráškový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa v silném cibulovém základu s dušenou rýží | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový gyros s hranolky a salátem Tzatziky | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Čočka na kyselo s grilovanou klobásou, vejcem a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Čtvrtek 2. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Pórková s vejcem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený telecí řízek s vařeným zámeckým bramborem s máslem a pažitkou, rajčatový salát | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřové výpečky se špenátem, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko zapečené s rajčaty a mozzarellou, bulgur | 139 Kč |
Pátek 3. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem | 35 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem a šlehačkou s brusinkami | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše s máslem, kyselý okurek | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s vejcem, smetanou a slaninou, strouhaný eidam | 139 Kč |