Pondělí 22. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Francouzská rybí bouillabaisse | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
250g Konfitované králičí stehýnko se špekem a šťouchaným bramborem s cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřové výpečky se špenátem a vařeným bramborem | 129 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený sýr s hranolky a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Úterý 23. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Česneková s vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Lehce pikantní hovězí pivní guláš s domácím bramborovým knedlíkem, červenou cibulí a kozím rohem | 189 Kč |
MENU 1 | |
300g Špagety s boloňským ragů z hovězího masa, rajčat a kořenové zeleniny, parmezán | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Čočka na kyselo s vejcem, klobásou, smaženou cibulkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Středa 24. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Dýňová se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí a rozpečeným chlebem s bylinkovým máslem | 195 Kč |
MENU 1 | |
200g Smažené kuřecí paličky v corn-flakes strouhance s bramborovou kaší a rajčatovým salátem | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Chilli con carne z hovězího masa, fazolí, loupaných rajčat a kukuřice, dušená rýže | 129 Kč |
Čtvrtek 25. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na dýňovém rizotu s rukolou a italským parmezánem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros s hranolky a salátem Tzatziky | 129 Kč |
MENU 2 | |
200g Alpský kynutý Germknödel s povidly, vanilkovým krémem a mákem | 129 Kč |
Pátek 26. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s trhaným kachním masem, smaženými hranolky a brusinkovou majonézou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Vepřový závitek s kysaným zelím, silnou omáčkou a šťouchaným bramborem | 129 Kč |