Pondělí 21. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený hovězí řízek "Porthaus" s vídeňským bramborovým salátem | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta z grilu se sázeným vejcem, slaninou, omáčkou demi-glace a americkým bramborem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Míchaný listový salát s rajčaty, tuňákem, vejcem, červenou cibulí a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Úterý 22. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Brokolicová | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, slaninou, vejcem, italským sýrem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečené kuřecí stehno s dušenou rýží a okurkovým salátem | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené žampiony s vařeným bramborem s máslem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Středa 23. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí líčka v úpravě sous-vide s kořenovou zeleninou a červeným vínem, bramborovo-karotkové pyré | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s rajčaty a Mozzarellou, máslový kuskus | 119 Kč |
Čtvrtek 24. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Česneková s bramborem a vejcem, chlebový kruton | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu, bramborová kaše s máslem, rajčatový salát s červenou cibulí | 179 Kč |
MENU 1 | |
250g Špagety s tomatovou polpou, olivami, cuketou a italským sýrem | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Čočka na kyselo s klobásou, sázeným vejcem, okurkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Pátek 25. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hrstková s uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, cheddarem, zkaramelizovanou cibulí, hranolky a pikantní majonézou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Chilli con carne z hovězího masa, loupaných rajčat a červených fazolí, čerstvý chléb | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Segedínský guláš s domácím kynutým knedlíkem | 119 Kč |