Pondělí 21. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka, grilovaná zelenina, pepřová omáčka, šťouchaný brambor | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko zapečené s rajčaty a Mozzarellou, bazalková omáčka se smetanou, dušená rýže | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Penne s kuřecím masem, smetanou, špenátem a italským sýrem | 119 Kč |
Úterý 22. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hráškový krém se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně, domácí kynutý knedlík, brusinky se šlehačkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem a okurkovým salátem | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Francouzské zapečené brambory se šunkou, zeleninou, vejcem a kyselou okurkou | 119 Kč |
Středa 23. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská polévka s párkem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí a čerstvým chlebem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Pečená vepřová krkovice s bílým zelím, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Čtvrtek 24. 12. | |
---|---|
DNES | |
ŠTĚDRÝ DEN - ZAVŘENO |
Pátek 25. 12. | |
---|---|
DNES | |
1.SVÁTEK VÁNOČNÍ - ZAVŘENO |