Pondělí 21. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Květáková s muškátovým oříškem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Listový salát s rozpečeným kozím sýrem, karotkou, červenou řepou, medovo-hořčičným dresinkem a toustem | 215 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí stehenní steak s omáčkou z modrého sýra, smažené hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 139 Kč |
Úterý 22. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Uzený vývar s kroupami a masem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí řízek Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborovou kaší s máslem a rajčatovým salátkem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu se sázeným vejcem, tymiánovým demi glace a americkým bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
200g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s červeným zelím a smaženou cibulkou | 139 Kč |
Středa 23. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Boršč | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický hovězí roastbeef s křenovou remuládou, batátovými hranolky a zeleninovým salátkem | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí kung pao se zeleninou a arašidy, dušená kari rýže | 139 Kč |
MENU 2 | |
250g Bramborový guláš s klobásou a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Čtvrtek 24. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Pórková s vejcem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitovaný hovězí pupek s omáčkou z červeného vína a kořenové zeleniny, šťouchaný brambor s cibulkou | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko zapečené s rajčaty a mozzarellou, máslový kuskus | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažené žampiony s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Pátek 25. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kyselice s bramborem a houbami | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Filírovaný hovězí flank steak na restovaných zelených fazolkách se slaninou, pečené brambory grenaille | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s grilovanou zeleninou, kuřecím prsíčkem a rukolou | 139 Kč |