Pondělí 28. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Bagel s trhaným kachním masem, zkaramelizovanou cibulí, smaženými hranolky a brusinkovou majonézou | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Pečená jitrnice s bílým kysaným zelím, smaženou cibulkou a vařeným bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Selský zeleninový salát s kuřecími smaženkami, sázeným vejcem a pečenou bramborou | 149 Kč |
Úterý 29. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Mexická s fazolemi a kukuřicí | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Okoun nilský pečený na másle, baby karotka s brokolicí, holandská omáčka, rozpečená bylinková bagetka | 225 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový špíz se slaninou, paprikou a červenou cibulí, pečené brambory, bbq omáčka | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekané karbanátky s bramborovou kaší a okurkovým salátem | 139 Kč |
Středa 30. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hráškový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Stroganov z vepřové panenky s okurkou a žampiony, dušená tříbarevná rýže | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko v jogurtu a šalvěji, máslový kuskus, zeleninový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Segedínský guláš z vepřové plece s kynutým knedlíkem | 139 Kč |
Čtvrtek 1. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česnečka s chlebovým krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roštěná na grilu s restovanou klobáskou a strouhaným křenem, americké brambory, česneková majonéza | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko s pažitkovou omáčkou se smetanou, papriková tarhoňa | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Gnocchi s omáčkou z pravých hřibů a italským sýrem Gran Biraghi | 139 Kč |
Pátek 2. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Frankfurtská s párkem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem a lesními brusinkami se šlehačkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřová kotleta v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Pšeničná tortilla s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a bylinkovým dresinkem, smažené hranolky | 139 Kč |