Pondělí 20. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně s bramborovo-karotkovým pyré | 195 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečené kuřecí paličky na chilli a medu, dušená rýže, rajčatový salát | 129 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Úterý 21. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Brokolicový krém se smetanou a krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová žebra s BBQ omáčkou, nakládanou zeleninou a čerstvým chlebem | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem, silnou omáčkou a kyselou okurkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Drůbeží játra na cibulce s dušenou rýží | 129 Kč |
Středa 22. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Uzená s kroupami, masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak na restovaných zelených fazolkách s anglickou slaninou, pepřovou omáčkou a americkým bramborem | 195 Kč |
MENU 1 | |
300g Lasagne s boloňským ragů z mletého masa, drcených rajčata a kořenové zeleniny | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Hrachová kaše s klobásou, smaženou cibulkou, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 129 Kč |
Čtvrtek 23. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Tomatová s bazalkou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Selečí rolovaná pečeně s omáčkou demi-glace, pečeným česnekem a šťouchaným bramborem s cibulkou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kung-pao s dušenou kari rýží | 129 Kč |
MENU 2 | |
200g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s bílým sudovým zelím a smaženou cibulkou | 129 Kč |
Pátek 24. 12. | |
---|---|
ŠTĚDRÝ DEN | |
RESTAURACE ZAVŘENA, těšíme se na Vás v pondělí 27.12. Přejeme všem našim zákazníkům krásné VÁNOCE |
Týdenní nabídka | |
---|---|
!!!V prosinci v Potrefené huse Líšeň akce TATARÁKY!!! Ochutnejte některý z našich tataráků! Belgický s majonézou a hranolky,....Tvarůžkový tatarák.....Tatarák z čerstvého lososa |