Pondělí 2. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninový krém se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí, bbq omáčkou a rozpečeným chlebem s bylinkovým máslem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s kuřecím masem, zeleninou a dipem ze zakysané smetany | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety po uhlířsku s vejcem, smetanou, slaninou a strouhaným Eidamem | 119 Kč |
Úterý 3. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní guláš s bramboráčky a cibulí | 159 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečené kuřecí stehno na zelenině, dušená rýže, okurkový salát | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Čočka na kyselo s klobásou, vejcem, kyselou okurkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Středa 4. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu s bramborovou kaší a rajčatovým salátem s cibulí | 159 Kč |
MENU 1 | |
250g Srbské vepřové rizoto se zeleninou, strouhaným Eidamem a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
Čtvrtek 5. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Fazolová polévka s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka s houbovou omáčkou a šťouchaným bramborem | 159 Kč |
MENU 1 | |
130g Vařené hovězí maso s rajskou omáčkou a kynutým knedlíkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety se smetanovým špenátem a kuřecím masem | 119 Kč |
Pátek 6. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Česnečka s vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží s petrželkou | 159 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší, kyselý okurek | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Kuřecí stehenní plátek na grilu s omáčkou z modrého sýru, smažené hranolky | 119 Kč |