Pondělí 2. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninový krém | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený hovězí řízek "Porthaus" s bramborovou kaší a zeleninovým salátem | 219 Kč |
MENU 1 | |
300g Grilovaný hermelín na listovém salátu se sezamem, brusinkami a rozpečeným toustem | 149 Kč |
MENU 2 | |
130g Vepřová kotleta s dijonskou omáčkou a smaženými hranolky | 139 Kč |
Úterý 3. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Drůbeží vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z tuňáka žlutoploutvého s teplou zeleninou, pažitkovou omáčkou a rozpečenou bagetou | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s restovanou slaninou | 139 Kč |
Středa 4. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česneková krémová s chlebovým chipsem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, mačkaný brambor | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 139 Kč |
MENU 2 | |
200g Kynuté borůvkové knedlíky s polonézou, máslem a zakysanou smetanou | 139 Kč |
Čtvrtek 5. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Tomatová s bazalkou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborovou kaší a rajčatovým salátkem | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Chilli con carne z hovězího masa, fazolí a kukuřice, čerstvý chléb | 139 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety aglio olio s česnekem, olivovým olejem, chilli papričkou a italským sýrem | 139 Kč |
Pátek 6. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický hovězí roastbeef, křenová remuláda, smažené hranolky a zeleninový salátek | 219 Kč |
MENU 1 | |
300g Řecká musaka s mletým masem, lilkem, drcenými rajčaty a bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažená drůbeží játra s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 139 Kč |