Pondělí 19. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Zeleninový salát s cherry tomaty, grilovanými kousky lososa, holandským dresinkem a rozpečeným toustem | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotelta na grilu, omáčka z modrého sýra, americké brambory | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem, silnou omáčkou a kyselým okurkem | 119 Kč |
Úterý 20. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Čočková s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Přírodní kuřecí kapsa plněná sušenou šunkou, rajčaty a Mozzarelou, bramborové dukátky, omáčka demi-glace | 179 Kč |
MENU 1 | |
300g Lasagne s boloňským ragů z hovězího masa a drcených rajčat | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený Eidam s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Středa 21. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Česneková s bramborem a opečeným chlebem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka, máslová brokolice, vařené zámecké brambory | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros se salátem Tzatziky a smaženými hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Pečená kuřecí křídla ve sweet chilli marinádě, dušená rýže, zeleninový salátek | 119 Kč |
Čtvrtek 22. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak, grilovaná zelenina, pepřová omáčka a rozpečená česneková bagetka | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko v kari těstíčku, bramborová kaše s máslem a petrželkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vařenými vejci a bramborem | 119 Kč |
Pátek 23. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, slaninou, vejcem, parmezánem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí Kung-pao s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Pšeničná tortila s vepřovým masem v BBQ marinádě, čerstvou zeleninou a smaženými hranolky | 119 Kč |