Pondělí 19. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská s párkem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka pečená při nízké teplotě s restovanými zelenými fazolkami se slaninou, dijonskou omáčkou a americkým bramborem | 169 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený Eidam s vařeným bramborem s máslem, tatarská omáčka | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Penne se smetanovým špenátem, kuřecím masem a parmezánem | 119 Kč |
Úterý 20. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Uzená s kroupami a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená hovězí žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí, křenem a čerstvým chlebem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko z grilu, omáčka z červeného kari se smetanou, smažené hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
Středa 21. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
250g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, slaninou, vejcem, parmezánem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Uzená krkovice s bramborovou kaší a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Hovězí znojemská pečeně s dušenou rýží | 119 Kč |
Čtvrtek 22. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Brokolicový krém se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu s bramborovou kaší s máslem a rajčatovým salátem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, sázené vejce, omáčka demi glace, bramborové dukátky | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Drůbeží játra na cibulce, dušená rýže | 119 Kč |
Pátek 23. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní guláš s domácími bramboráčky a červenou cibulí | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek (kotleta), bramborová kaše, kyselá okurka | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené palačinky s tvarohem a rozinkami | 119 Kč |