Pondělí 19. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kapustová se špekem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno s dýňovým pyré a restovanými žampiony | 249 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s kari omáčkou a mačkaným bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Čočka na kyselo s grilovanou klobáskou, sázeným vejcem, smaženou cibulkou a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Úterý 20. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Dýňová se zázvorem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Salát Waldorf s kuřecím prsíčkem, jablky, celerem a hrozny, dresinkem ze zakysané smetany a rozpečeným toustem | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený sýr s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Středa 21. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s kořenovou zeleninou a celestínskými nudlemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka s houbovým bulgurem a tymiánovým demi glace | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta se sázeným vejcem, slaninovou omáčkou a americkým bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
220g Kuřecí stehno na paprice s kynutým knedlíkem | 139 Kč |
Čtvrtek 22. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrstková s uzeninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, cheddarem a zkaramelizovanou cibulí, smažené steakové hranolky, pikantní majonéza | 229 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, bramborová kaše s máslem, zeleninový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Srbské rizoto s vepřovým masem, zeleninou, strouhaným eidamem a kyselým okurkem | 139 Kč |
Pátek 23. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix grill z hovězí roštěné, kuřecích prsíček a vepřové panenky, kukuřičný klas, pepřová omáčka, smažené hranolky a česneková majonéza | 239 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem, smažená cibulka | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s vejcem, slaninou, smetanou a italským sýrem | 139 Kč |