Pondělí 26. 12. | |
---|---|
2.SVÁTEK VÁNOČNÍ | |
ZAVŘENO |
Úterý 27. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitovaný hovězí pupek s mačkaným bramborem a houbovou omáčkou | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortilla s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a bylinkovým dipem, smažené hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Boloňské špagety s hovězím masem a italským sýrem | 139 Kč |
Středa 28. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Čočková s mrkví | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roštěná na grilu, restované zelené fazolky se slaninou, americký brambor, česneková majonéza | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí soté se zeleninou a smetanou, dušená kari rýže | 139 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 139 Kč |
Čtvrtek 29. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hráškový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím masem, slaninou, vejcem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Okoun nilský na grilu, bramborová kaše, rajčatový salát | 139 Kč |
Pátek 30. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česneková s vejcem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní guláš s kynutým knedlíkem, červenou cibulí a beraním rohem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s omáčkou z modrého sýra a smaženými hranolky, zeleninový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Vepřový špíz se slaninou a červenou paprikou, pečené brambory, bbq omáčka | 139 Kč |