| Pondělí 19. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Čočková s klobáskou | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Vepřová panenka sous vide s restovanými kapustičkami s anglickou slaninou, omáčkou demi glace a americkým bramborem | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| 250g Boloňské špagety s hovězím masem a sýrem Eidam | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 250g Pečená kuřecí křídla s bramborovou kaší a rajčatovým salátem | 119 Kč |
| Úterý 20. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Špenátová s vejcem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Caesar burger s kuřecím prsíčkem, slaninou, parmezánem, římským salátem s Caesar dresinkem a rajčaty, hranolky | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Kuřecí stehenní steak se sýrovou omáčkou a smaženými hranolky | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem a kyselou okurkou | 119 Kč |
| Středa 21. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Dýňová | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Hovězí steak s restovanými zelenými fazolkami s anglickou slaninou, omáčkou demi glace a americkým bramborem | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 100g Smažený Eidam, hranolky a domácí tatarská omáčka | 119 Kč |
| Čtvrtek 22. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkami | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| 250g Špenátové Lasagne s kuřecím masem a Mozzarellou | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 200g Borůvkové knedlíky s tvarohem, zakysanou smetanou a polonézou s máslem | 109 Kč |
| Pátek 23. 10. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Hráškový krém se smetanou | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 200g Medová kuřecí prsíčka na restované kukuřici s anglickou slaninou, omáčkou demi glace a pečenými bramborami Grenaille | 159 Kč |
| MENU 1 | |
| 100g Grilovaný kozí sýr na listovém salátu s červenou řepou a karotkou, medový dresink a rozpečená bylinková bageta | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Holandský řízek s bramborovu kaší a kyselou okurkou | 119 Kč |
