Pondělí 19. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Čočková s klobáskou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka sous vide s restovanými kapustičkami s anglickou slaninou, omáčkou demi glace a americkým bramborem | 159 Kč |
MENU 1 | |
250g Boloňské špagety s hovězím masem a sýrem Eidam | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Pečená kuřecí křídla s bramborovou kaší a rajčatovým salátem | 119 Kč |
Úterý 20. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátová s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Caesar burger s kuřecím prsíčkem, slaninou, parmezánem, římským salátem s Caesar dresinkem a rajčaty, hranolky | 159 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí stehenní steak se sýrovou omáčkou a smaženými hranolky | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem a kyselou okurkou | 119 Kč |
Středa 21. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Dýňová | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí steak s restovanými zelenými fazolkami s anglickou slaninou, omáčkou demi glace a americkým bramborem | 159 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený Eidam, hranolky a domácí tatarská omáčka | 119 Kč |
Čtvrtek 22. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím žemlovým knedlíkem a brusinkami | 159 Kč |
MENU 1 | |
250g Špenátové Lasagne s kuřecím masem a Mozzarellou | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Borůvkové knedlíky s tvarohem, zakysanou smetanou a polonézou s máslem | 109 Kč |
Pátek 23. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hráškový krém se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Medová kuřecí prsíčka na restované kukuřici s anglickou slaninou, omáčkou demi glace a pečenými bramborami Grenaille | 159 Kč |
MENU 1 | |
100g Grilovaný kozí sýr na listovém salátu s červenou řepou a karotkou, medový dresink a rozpečená bylinková bageta | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Holandský řízek s bramborovu kaší a kyselou okurkou | 119 Kč |