Pondělí 18. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Drůbeží vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Salát Caesar s kuřecím prsíčkem, slaninou a vejcem, rozpečená bageta s bylinkovým máslem | 195 Kč |
MENU 1 | |
300g Špagety s boloňským ragů z hovězího masa a drcených rajčat, italský sýr Gran Biraghi | 135 Kč |
Úterý 19. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Brokolicový krém s krutony | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Mix gril z hovězího flank steaku a krůtích prsíček se smaženými bramborovými dukátky, česnekovou majonézou a zeleninovým salátkem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách a tymiánu s dušenou rýží | 135 Kč |
MENU 2 | |
100g Grilovaný hermelín s brusinkami na ledovém salátu s rukolou, cherry rajčaty, sladkým hráškem a sezamovým semínkem, rozpečené tousty | 135 Kč |
Středa 20. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrstková s klobásou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Konfitované kachní stehno s červeným zelím, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 205 Kč |
MENU 1 | |
130g Krůtí prsíčko zapečené s rajčaty a Mozzarellou, máslový kuskus | 135 Kč |
MENU 2 | |
150g Mleté masové koule s rajčatovou omáčkou a těstovinou | 129 Kč |
Čtvrtek 21. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Tomatová s bazalkou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová líčka na kořenové zelenině a červeném víně, šťouchané brambory s cibulkou a restovanou slaninou | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 135 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené žampiony s vařeným bramborem s máslem a pažitkou, domácí tatarská omáčka | 129 Kč |
Pátek 22. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí pivní chilli guláš s červenou cibulí, kozím rohem, strouhaným křenem a domácími bramboráčky | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem, zeleninový salát | 135 Kč |
MENU 2 | |
150g Čočka na kyselo s grilovanou klobásou, sázeným vejcem a smaženou cibulkou, chléb | 129 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
Tento týden jsme si pro Vás připravili speciální nabídku na téma "Velikonoční hodování" Ochutnejte jehněčí kolínko na dýňovém pyré, pečené jarní kuřátko na listovém špenátu nebo králíka na smetaně. |