| Pondělí 18. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Špenátová s vejcem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Smažený hovězí řízek "Porthaus" s bramborovou kaší s máslem, kyselý okurek | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Přírodní kuřecí prsíčko balené v sezamu, bylinkový kuskus | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
| Úterý 19. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Hrášková se smetanou | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Okouník mořský na grilu, gnocchi se smetanovým špenátem | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Segedínský vepřový guláš s domácím kynutým knedlíkem | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 100g Smažený Eidam s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
| Středa 20. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 200g Vepřová pečeně na česneku a černém pivu, špeková kapusta, bramborový knedlík, smažená cibulka | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Hovězí na houbách a kmínu s dušenou rýží | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Hrachová kaše s uzeným masem, kyselou okurkou, cibulkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
| Čtvrtek 21. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 400g Pečená hovězí žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí a čerstvým chlebem | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Záhorácký vepřový závitek s kysaným zelím a slaninou, šťouchaný brambor | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 150g Smažené žampiony s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
| Pátek 22. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Gulášová polévka s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Smažený kuřecí Cordon bleu se sýrem a šunkou, bramborová kaše, rajčatový salát | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 250g Boloňské špagety s hovězím masem a kořenovou zeleninou, parmezán | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 200g Kuřecí stehno na paprice s domácím kynutým knedlíkem | 119 Kč |
