Pondělí 18. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátová s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený hovězí řízek "Porthaus" s bramborovou kaší s máslem, kyselý okurek | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko balené v sezamu, bylinkový kuskus | 119 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
Úterý 19. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hrášková se smetanou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Okouník mořský na grilu, gnocchi se smetanovým špenátem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Segedínský vepřový guláš s domácím kynutým knedlíkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený Eidam s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Středa 20. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Vepřová pečeně na česneku a černém pivu, špeková kapusta, bramborový knedlík, smažená cibulka | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí na houbách a kmínu s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Hrachová kaše s uzeným masem, kyselou okurkou, cibulkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Čtvrtek 21. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená hovězí žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí a čerstvým chlebem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Záhorácký vepřový závitek s kysaným zelím a slaninou, šťouchaný brambor | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené žampiony s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Pátek 22. 1. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová polévka s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu se sýrem a šunkou, bramborová kaše, rajčatový salát | 169 Kč |
MENU 1 | |
250g Boloňské špagety s hovězím masem a kořenovou zeleninou, parmezán | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Kuřecí stehno na paprice s domácím kynutým knedlíkem | 119 Kč |