| Pondělí 17. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Květáková s muškátovým oříškem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 300g Mix listových salátů s čerstvou zeleninou, sušenou šunkou, žlutým melounem, medovo-hořčičným dresinkem, sýrem s modrou plísní a rozpečeným toustem | 195 Kč |
| MENU 1 | |
| 300g Špagety s boloňským ragů z hovězího masa, drcených rajčat a kořenové zeleniny, italský sýr | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 150g Čočka na kyselo s vejcem, klobásou, smaženou cibulkou a kyselým okurkem, chléb | 129 Kč |
| Úterý 18. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Hráškový krém s krutonem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 130g Čerstvý losos na másle, grilovaná zelenina, rozpečená bylinková bagetka | 195 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Vařené hovězí s rajskou omáčkou a domácím kynutým knedlíkem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 350g Bryndzové halušky s restovanou slaninou | 129 Kč |
| Středa 19. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží s petrželkou | 189 Kč |
| MENU 1 | |
| 150g Vykoštěné vepřové koleno pečené na černém pivu a česneku, špeková kapusta, bramborový knedlík, smažená cibulka | 139 Kč |
| MENU 2 | |
| 150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 129 Kč |
| Čtvrtek 20. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Hovězí flank steak na grilu na restovaných zelených fazolkách s anglickou slaninou, americké brambory, pepřová omáčka | 195 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Chilli con carne z hovězího masa a fazolí, dušená rýže | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Kuřecí prsíčko v kari těstíčku s vařeným bramborem a rajčatovým salátem | 129 Kč |
| Pátek 21. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Frankfurtská s párkem a bramborem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 350g Konfitované kachní stehno s červeným zelím a domácím bramborovým knedlíkem, smažená cibulka | 195 Kč |
| MENU 1 | |
| 150g Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší a kyselým okurkem | 129 Kč |
| MENU 2 | |
| 300g Bramborové gnocchi s rajčatovou polpou, bazalkovým pestem a sýrem Mozzarella | 129 Kč |
