Pondělí 16. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Luštěninová s uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, steakové hranolky, česneková majonéza | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Soté z kuřecího stehenního masa s brokolicí a smetanou, dušená rýže | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé kysané zelí, smažená cibulka | 119 Kč |
Úterý 17. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Jarní zeleninová | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z hovězí roštěné s kukuřičným klasem, pepřovou omáčkou, pečeným bramborem a BBQ omáčkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros se smaženými hranolky a salátem Tzatziky | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Selský salát s kuřecími smaženkami, pečenou bramborou a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Středa 18. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Česneková s chlebovým krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
250g Konfitované králičí stehýnko se špekem a bramborovo-karotkovým pyré | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu se smetanovou omáčkou s česnekem a šťouchaným bramborem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Obědový listový salát se zeleninou, BBQ křidélky a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Čtvrtek 19. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hráškový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová krkovice v hrubém pepři, americké brambory, dijonská omáčka | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Kuřecí rizoto se zeleninou, strouhaným Eidamem a kyselým okurkem | 119 Kč |
Pátek 20. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová s bramborem a hovězím masem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží s petrželkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený řízek z vepřové kotlety s bramborovou kaší a kyselým okurkem | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety Aglio olio s česnekem, olivovým olejem, feferonkou a italským sýrem | 119 Kč |